Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

June Beauty Favorites 2014

Hello ladies!

Last month I didn't do a favorites post because I didn't have that many products to show. This month I have a few products I wanted to show, two of witch I mentioned in a Mini Haul a while back.

Lets get to it!  


LANCÔME ÉCLAT MIRACLE (ca 350kr)
Serum of Light Universal Radiance Booster. 
En tunn primer som även ger lyster till huden. Gillar verkligen konsistensen och resultatet den ger.

MAYBELLINE DREAM SATIN LIQUID FOUNDATION (ca 149kr)
Här har Maybelline verkligen lyckats! Har testat ett par foundations från Maybelline tidigare men varit sådär nöjd. Denna är en klass för sig! Ger en supersnygg air-brushed finish och porerna ser man inget spår av. På mig sitter den på plats och ser fräsch ut hela dagen. Rekommenderas varmt! 

MAYBELLINE FIT ME! CONCEALER (ca 99kr)
En concealer som av många jämförs med Nars Radiant Creamy Concealer. Täcker mörka ringar under ögonen samt ljusar upp huden (beroende på nyans) För detta pris är det en riktigt bra produkt. 


L'ORÉAL VOLUME MILLION LASHES EXCESS (ca 179kr)
Denna mascara har jag mer eller mindre använt varje dag, både dag och kväll. Ger snygga fylliga fransar. Det är en ganska lång borste med gummi, vilket jag inte brukar välja i första hand, men har varit nöjd med denna




YSL BABYDOLL KISS & BLUSH (ca 380kr)
YSL lanserade denna 2-i-1 produkt för både kinder och läppar i våras. Finns i ett gäng snygga färger. Jag har faktiskt inte testat att ha den som en rouge ännu, men gillar den skarpt på läpparna. Lätt att applicera, väldigt pigmenterad, men går att lägga ett tunt lager för en ljusare effekt och går väldigt bra att bygga upp. 

MAC PRESSED PIGMENT (ca 200kr)
Smoky. Fantastiskt snygg produkt! Har ett par olika färger och är lika nöjd med alla dessa. Ger en skimrande finish. Går att använda både torr och våt. Blir lika snygg att ha ensam eller över en annan skugga för att göra looken mer skimrig och dramatisk. 

NARS HIGHLIGHTING BLUSH
Albatross. En ljus highlighter som går åt det guldiga hållet, ger en riktigt snygg finish på kinderna. Inget glitter i vilket jag gillar. 


Sista produkten jag tänkte nämna är inte så roligt, men ack så viktig!


KICKS SPRAY CLEANSER FOR BRUSHES (59kr)
Inte så mycket att säga om denna produkt än att tänk på hur viktigt det är att hålla sina makeup-borstar rena! Jag har alltid en till hands och använder denna spray lite fanatiskt kanske. Förutom att det är hygieniskt (vilket är det viktigaste) med rena borsta så ger rena borstar dessutom en bättre applicering och finish av ditt smink. Just denna är min favorit, finns på Kicks och kostar inte så mycket för denna stora flaska (200ml)  

Yorum Gönder

0 Yorumlar